ÄLYKÄS KULUTUKSEN SEURANTA

Tarjoamme ilmaiseksi nettipalvelumme, joka on optimoitu myös mobiililaitteille ja tableteille. Jos linkität Google-tilisi nettipalveluumme, niin kirjautuminen onnistuu yhdellä napin painalluksella.  • Seuraa kulutustasi tunti-päivä-kuukausi-vuosi tasolla.
  • Näet kaikki laskusi ja niiden tilanteen.
  • Saat automaattisen tuntihinnan seurannan ja ilmoituksen sähköpostiisi, mikäli seuraavan päivän tuntihinta ylittää asettamasi raja-arvon.
  • Voit tehdä ilmoituksen muutosta, tuotteen vaihdosta tai antaa palautetta.

OPTIWATTI - ÄLYKÄS LÄMMITYKSEN OHJAUS

Optiwatti sopii erityisen hyvin jos sinulla on pörssisähkö tunti tuotteemme. OptiWatti järjestelmän avulla voit automaattisesti välttää kalliit piikkitunnit ja ohjata lämmityksen halvemmille tunneille kuitenkin niin ettei mukavuudesta tingitä


OptiWatti-järjestelmän avulla:  • Säästät jopa 40% pienentämällä lämmityskuluja ja estämällä turhan lämmittämisen.
  • Voit optimoida huonekohtaisen lämmityksen sen käyttötarpeen mukaan.
  • Parannat asuinmukavuutta. Huoneiden lämpötila on aina se minkä haluat.
  • Hallitset kiinteistön lämmitystä kätevästi etänä tietokoneen, puhelimen tai padin kautta.

Käyttökohteet


OptiWatti-järjestelmää käytetään kotien, mökkien sekä suurten kiinteistöjen hallintaan.


OptiWatti-järjestelmän avulla voi ohjata suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, katto- ja lattialämmityksiä, ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajia sekä auton lämmitystä. Lisäksi voidaan valvoa vesivuotoja.

Miten ohjaus toimii


Lämmitystä ohjataan huonekohtaisesti.


Käyttäjä asettaa haluamansa lämpötilat tuntikohtaisesti viikon eri päiville, jonka jälkeen OptiWatti-järjestelmä pitää huolen toivottujen lämpötilojen toteutumisesta. Tällä tavoin voit pienentää merkittävästi lämmityskustannuksissa.

Älykäs ja oppiva


OptiWatti-järjestelmä oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmitykseen. Näin voidaan optimoida huonekohtaisesti lämmityksen oikea ajoitus ja varmistaa haluttu lämpötila jokaiseen ajankohtaan. Optimoinnissa huomioidaan myös ulkolämpötila, sääennuste sekä sähkön tuntihinta spottisähköä käyttäville.

Pyydä OptiWatti Oy:n asiantuntijaa kertomaan sinulle lisää.