Älytuuli Mistral
100% Tuuli
0.00snt/kWh marginaali + SPOT
Perusmaksu
6.95€/kk
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus

Tämä tuote on tehty yhteistyössä Suomen Windsurfer Liitto ry:n kanssa ja on samalla ensimmäinen laatuaan sähkönmyyjän ja purjehdusorganisaation välillä Suomessa!

Purjehtijat tarvitsevat tuulta, kuten Vihreä Älyenergiakin hyödyntää tuulta vesivoiman sijaan. Kun tuulee, niin energiakin on edullisempaa. Näin ollen, myös tämän tuotteen sähkö on luonnollisesti tuotettu puhtaasti tuulivoimalla.

Sopimusmallina Älytuuli Mistral on yksinkertainen ja älykäs. Jokaiselle tunnille määräytyy pörssihinta eli spot-hinta, eikä sen päälle ole lisätty marginaalia. Eli maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla. Samalla hinnalla, jonka mekin maksamme sähköstä tunneittain. Pörssisähkötunti sopimustyyppinä tutkimustemme mukaan kaikista halvin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Tässä sopimuksessa voit ohjata kulutuksen edullisimmille tunneille ja säästää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24%).

Sopimus on tarkoitettu alle 10 MWh kulutuksen kohteille.

Vihreä Älyenergia tukee nuoria purjehtijoita ja purjehdusharrastusta. Valitsemalla tämän sopimuksen, myös sinä osallistut heidän tukemiseen ja samalla teet vihreän ja älykkään valinnan solmimalla puhtaasti tuulivoimalla tuotetun edullisen sähkösopimuksen. Kaupan päälle saat parhaat palvelut ekologiseen sähkönkäyttöön.

Lahjoitamme sopimuksen voimassaolon ajan 2€/kk Suomen Windsurfer Liitto ry:n juniorikoulutukseen.

Tuulivoima tuottaa hiilidioksidipäästöjä 12 g/kWh. Sähkö on 100% alkuperätakuin varmennettua tuulisähköä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on noin 2€/kk enemmän.