Älytuuli Pasaati
100% Tuuli
5.39snt/kWh
Perusmaksu
2.9€/kk
Sopimustyyppi
Määräaikainen
Kuvaus

Tämä tuote on tehty yhteistyössä Suomen Windsurfer Liitto ry:n kanssa ja on samalla ensimmäinen laatuaan sähkönmyyjän ja purjehdusorganisaation välillä Suomessa!

Purjehtijat tarvitsevat tuulta, kuten Vihreä Älyenergiakin hyödyntää tuulta vesivoiman sijaan. Kun tuulee, niin energiakin on edullisempaa. Näin ollen, myös tämän tuotteen sähkö on luonnollisesti tuotettu puhtaasti tuulivoimalla.

Älytuuli Pasaati on kiinteä 24 kuukauden määräaikainen sopimus. Määräaikaisessa sopimuksessa saat kiinteän kWh hinnan koko sopimuskaudelle. Sopimusta ei voi purkaa tai vaihtaa kesken kauden. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24%)

Vihreä Älyenergia tukee nuoria purjehtijoita ja purjehdusharrastusta. Valitsemalla tämän sopimuksen, myös sinä osallistut heidän tukemiseen ja samalla teet vihreän ja älykkään valinnan solmimalla puhtaasti tuulivoimalla tuotetun edullisen sähkösopimuksen.Kaupan päälle saat parhaat palvelut ekologiseen sähkönkäyttöön.

Lahjoitamme 20€/sopimus Suomen Windsurfer Liitto ry:n juniorikoulutukseen.

Tuulivoima tuottaa hiilidioksidipäästöjä 12 g/kWh. Sähkö on 100% alkuperätakuin varmennettua tuulisähköä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on noin 2€/kk enemmän.