Väen Voima
Fossiilivapaa
9.45snt/kWh
Perusmaksu
3.95€/kk
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus

Tässä sopimuksessa on kiinteä hinta joka määräytyy markkinahinnan perusteella. Ilmoitamme hinnan muutoksista kuukautta ennen. Tuotteen energian hintaa tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja sen voi irtisanoa 2 viikon irtisanomisajalla.

Tuote on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, joilla ei ole ollut vuoteen sopimusta kanssamme ja alle 10 000 kWh vuosikulutuksen kohteille. Tarkistamme kulutuksen siirtoverkon lähettämästä vuosikulutusarviosta.

Saatte myös normaalisti 1,95€/kk maksavan Älyenergia-sovelluksen ilmaiseksi. Ainutlaatuinen Älyenergia-sovelluksemme tekee ainoana yksilöllisen energiansäästöohjelman ja kulutuksen seurannan kotitaloudelle ilman asennettavia lisälaitteita.
Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Sähköisen eli ympäristöystävällisemmän laskun lähetystavan valinneille annamme alennusta perusmaksusta. Paperilaskutettavilla kuukausimaksu on noin 2€/kk enemmän.
Ostamme myös ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit.